Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki itfaiye aracı ile bir halk midibüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 5'i itfaiye eri 6 kişi yaralandı.

        Alınan bilgiye göre, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki klima motorundan çıkan yangına müdahaleye giden 41 BY 850 plakalı itfaiye aracı, D-100 karayolu Ankara istikameti Kandıra Sapağı mevkisi yan yolda 41 R 4022 plakalı özel halk midibüsü ile çarpıştı.

        41 L 0156 plakalı diğer itfaiye aracı da kaza yapan araçlara çarptı. Kazada 5'i itfaiye eri olmak üzere 6 kişi yaralandı.

        Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince İzmit Seka Devlet Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

        Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

        Kaza nedeniyle bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler