Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA (AA) - Manisa'nın Demirci ilçesinde evde çıkan yangında 83 yaşında Ece Akın hayatını kaybetti.

        Akın'ın Durhasan Mahallesi'nde yalnız yaşadığı kerpiç evde sabaha karşı, sobadan sıçrayan közlerin eşyaları tutuşturması sonucu yangın çıktı.

        Komşularının haber vermesi ile olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Söndürme ve soğutma çalışması sırasında kerpiç ev çöktü.

        Ekiplerin incelemesi sırasında, Akın'ın cesedi oturma odasındaki enkazın altında bulundu. Demirci Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Akın'ın cesedi enkaz altından çıkarılarak otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Akın'ın 5 çocuk babası olduğu, 15 yıl önce eşini kaybettiği, aynı mahallede yaşayan kızı Esma İnce'nin zaman zaman ihtiyaçlarını giderdiği öğrenildi.

        Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekiplerinin ifadesine başvurduğu İnce, babasının yaşlılıktan artık oturup kalkmakta zorlandığını, gece saat 23.30 sıralarında üşümesin diye ziyaret edip sobasını yaktığını, daha sonra evden ayrıldığını söylediği öğrenildi.

        Mahalle Muhtarı Mehmet Akın ise yangın haberini mahalle camisinde yapılan anons üzerine duyduğunu belirterek, "Hepimiz olay yerine koştuk, o sırada Ece Akın'ın küçük oğlu Erdoğan'ın babasının içeride olduğunu söyledi. Yaklaşık 5 saatlik çalışma sonucu Akın'ın cesedine ulaştık. Jandarma olayla ilgili inceleme başlatmış biz de aileye yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler