Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Gerede-Kızılcahamam yolunun 17-21. kilometrelerinde üstyapı, asfalt ve sanat yapıları yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Kızılcahamam-Gerede istikameti trafiğe kapatılarak trafik karşı yönden iki yönlü sağlanacak.

        Bartın-Karabük il sınırıyla Safranbolu araç yolunun 27-40. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir tarafından iki yönlü verilecek.

        Akseki Manavgat Alanya ayrımı yolunun 4-7. kilometrelerinde muhtelif kesimlerde 09.00-17.00 saatlerinde patlatmalı kazı çalışması yapılacağından Akseki yolu geçici ulaşıma kapatılacak.

        Tekirdağ-İstanbul yolunun 48. kilometresinde yol bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek yönden gidiş geliş olarak veriliyor.

        Trabzon-Rize yolunun 43. kilometresinde Çamburnu Tüneli'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

        Oltu çevre yolunun 14. kilometresinde şehir içi köprüsü yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler