Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA (AA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, "Öyle bir dönemden geçiyoruz ki Tayyip Bey'in kaybetmesi demek Türkiye'nin kaybetmesi demektir." dedi.

        Bakan Fakıbaba, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Mehmet Özbakan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek tebriklerini iletti.

        Burada konuşan Fakıbaba, gece gündüz demeden 2019 seçimler için şimdiden çalışmak gerektiğini söyledi.

        Bir bakan olarak değil, bir büyükleri olarak her zaman vatandaşların ve partililerin emrinde olduğunu ifade eden Fakıbaba, "AK Parti demek koltuk sevdalısı olan insanlar topluluğu değildir. Biz halkın hizmetkarıyız. 15 yılda çok güzel hizmetler yaptık bundan sonra da bu hizmetlerimiz devam edecek inşallah." dedi.

        2019 yılında kendileri için çok önemli seçim olduğunu aktaran Fakıbaba, şöyle konuştu:

        "Bu seçimde kalbini vermeyen dava adamı olamaz. Öyle bir dönemden geçiyoruz ki Tayyip Bey'in kaybetmesi demek Türkiye'nin kaybetmesi demektir. Tayyip Bey bana sen muhtar olacaksın dese, söz veriyorum aday olurum. Bizim için önemli olan makamlar değil, davamız. Şanlıurfa ve bütün ilçeleriyle çalışıp Cumhurbaşkanımızı inşallah Başkan yaptıracağız. İnsanları seviyoruz kim hangi partiye oy verdi demeden herkese aynı hizmeti götüreceğiz."

        Vatandaşlarla da sohbet eden Fakıbaba, daha sonra ilçe merkez ve Şanlıurfa'da bazı taziye ziyaretlerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler