Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Bölgede etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan Ardahan-Posof kara yolu ile 54 köy yolu yeniden ulaşıma açıldı.

        Kentte tipinin etkisini azaltmasının ardından başlayan karla mücadele çalışmalarının ardından Ardahan-Posof kara yolunda yeniden iki yönlü trafik sağlanmaya başladı. Bölgede kar ve tipinin etkisini azalttığı köy yollarında da karla mücadele çalışması yoğun bir şekilde yürütüldü.

        İl Özel İdaresine bağlı ekipler gece başlayan kar ve tipiden dolayı ulaşıma kapanan 54 köy yolunda karla mücadele faaliyetlerini aralıksız sürdürdü. Yoğun bir şekilde çalışmaların ardından söz konusu yolların tamamı ulaşıma açıldı.

        İl Özel İdaresi ve karayolları ekiplerince, zeminin buz kaplı olması sebebiyle yollarda kayarak yol kenarında mahsur kalan 19 aracın da kurtarıldığı kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler