Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Samsun'un Ladik ilçesinde, zabıta ekiplerince hasta halde bulunan kızıl şahin tedavi ediliyor.

        Ladik Belediyesi Zabıta ekiplerince, Akpınar Mahallesi Ambarköy mevkisinde bulunan kızıl şahin, veteriner hekime götürüldü.

        Yapılan muayenesinde ishal nedeniyle halsiz düştüğü ve zayıflayarak uçamadığı anlaşılan kuş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Samsun 11'inci Bölge Müdürlüğü Vezirköprü Doğa Koruma Milli Parklar Şefliğine teslim edilecek.

        Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin buldukları kızıl şahini yaralı olabileceği düşüncesiyle veterinere götürdüğünü söyledi.

        Muayenesinin ardından tedavisine başlandığını anlatan Özbalcı, "Belediyemizde koruma altında bulunan kızıl şahini Vezirköprü Doğa Koruma Milli Parklar Şefliğine teslim edeceğiz. Sağlığına kavuştuktan sonra da doğaya bırakılacaktır." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler