Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Avrupa Erkekler Salon Hokeyi Şampiyonası'nda (Championship 2) Türkiye, A Grubu'ndaki üçüncü maçında Hollanda'ya 6-0 mağlup oldu.

        Antalya'nın Alanya ilçesindeki Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyonda Türkiye, gruptaki üçüncü maçında Hollanda ile karşılaştı. İlk yarıyı 3-0 önde tamamlayan Hollanda, müsabakadan 6-0 galip ayrıldı.

        Karşılaşmada Hollanda'nın gollerini Stejin van Heijningen, Boris Bukhardt, Max Sweering, Robert Tigges, Jochem Bakker ve Teun Rohof kaydetti.

        Türkiye, 3 karşılaşma sonunda aldığı bir beraberlik, 2 mağlubiyetle grupta son sırada bulunuyor. Grupta ilk ikiye girme şansını kaybeden Türkiye, B Grubu'ndan İngiltere ile bugün saat 16.30'da karşılaşacak.

        Öte yandan, günün diğer maçlarında Ukrayna, Portekiz'i 6-5, İtalya, İngiltere'yi 3-2, İsveç de Hırvatistan'ı 6-5 mağlup etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler