Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin üstün vasfını, hizmet kalitesini dosta düşmana ispat edecek, Türkiye'de 'üretken belediyecilik' anlayışını inşallah hakim kılacağız." dedi.

        Bahçeli, Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen "Devlet Bahçeli Altgeçidi Temel Atma ve Masal Park Açılış Töreni"nde yaptığı konuşmada, Osmaniye'de hizmet kervanının durmadığını, bir eserin açılışını yaparken, başka bir eserin de temelini attıklarını söyledi.

        Osmaniye'nin vatanı namus bilen cesaret timsali vicdanların ebedi yurdu olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Bu yurdun ocağı sönmeyecek, söndürmeye ise hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. 25 yaşındaki Rahime Hatun'un göğsümüzü kabartan, bir o kadar da bizleri duygulandıran direnişiyle Osmaniye işgalcilere dar edilmişti. Bu eşsiz topraklar kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla topyekün bir mücadelenin neticesinde vatanlaşmıştır." dedi.

        Bahçeli, Osmaniye'nin terörle mücadelede en çok şehit veren yerlerden biri olduğunu hatırlatarak, "Elleri öpülesi analarımızın yüreğine ateş düşse de Rahime Hanımın vakurluğundan ödün vermemişlerdir. Şehit babalarının ciğeri yansa da ağızlardan dökülen cümle 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' seslenişi olmuştur. Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu.

        - MHP'nin belediyecilik anlayışı

        Bahçeli, belediyecilik anlayışlarında ayrımcılık, ötekileştirmek, vatandaşa sırt çevirmenin olmadığını belirterek, Osmaniye'de bir bütün ve herkese eşit şekilde hizmet sunulduğunu kaydetti.

        MHP'li belediyelerin başarılı olduğunu vurgulayan Bahçeli, şöyle devam etti:

        "Milliyetçi Hareket Partisi'nin belediyelerinde başarı vardır, özveri vardır, özgüven vardır, öz değerlere bağlılık vardır, elbette başlanılan her işten sonuç almak vardır. Bu bakımdan Osmaniye Belediyesi tüm belediyelere örnek olmalıdır. Bizim kitabımızda işini yarım bırakmak yazmaz. Çünkü biz azimliyiz, gayretliyiz, kararlıyız, millet sevdalısıyız. 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine de bu ruhla hazırlanıyor, yüksek bir başarıya ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üç hilalin huzur çeşmesi olduğunu belde belde gösterecek, ilçe ilçe işleyecek, il il dokuyacağız. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, Milliyetçi Hareket Partili belediyelerin üstün vasfını, hizmet kalitesini dosta düşmana ispat edecek, Türkiye'de 'üretken belediyecilik' anlayışını inşallah hakim kılacağız. Yerel seçimlerde göstereceğimiz başarı, genel seçimlerdeki yükselişimize ışık tutacak ve belediyelerimizi çekemeyenler hasetlerinden çatlayacaktır. Yapacağız, çalışacağız, mutlaka başaracağız."

        Bahçeli, MHP üzerinde oyun kuranların, oyunlarının başlarına yıkılacağı günün yarın kadar yakın olduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Partimiz üzerinde kirli hesap yapanlar, haksız saldırılarda bulunanlar karşılıksız bırakılmayacaktır. Siz değerli hemşehrilerimin tabiriyle söylersek 'Eceli gelen tilki dağda kurt ararmış'. İşte bozkurtlar buradadır. Duymayan duysun. Görmeyen görsün. Anlamayan anlayana kadar kafa patlatsın. Yarının güçlü Türkiye'si üç hilalin tarihi nitelikli müdahale ve mücadelesiyle inşa edilecektir. Geleceğin büyük Türkiye'si milli ve ahlaki uzlaşmayla yazılacaktır. Karanlık mihraklar çatlasa da patlasa da 2023'ün lider ülke Türkiye'sine Türk milliyetçileri imza atacaktır."

        - Osmaniye Belediyesinin çalışmaları

        Bahçeli, Gavurdağı'ndan Hınzır Burnu'na kadar tüm Osmaniye'nin her şeyin en güzelini hak ettiğini bildirdi.

        Osmaniye Belediyesinin de bu hakkı teslim etmek için gece gündüz çalıştığını, vatandaşların yüzünü güldürmek için yoğun çaba sarf ettiğini aktaran Bahçeli, şöyle konuştu:

        "Osmaniye hiçbir zaman yüzümüzü kara çıkarmadı. Başımızı öne eğmedi. Bizi çaresiz bırakmadı. Muhannete muhtaç etmedi. İnançla söylüyorum ki dosta güven, düşmana gözdağı verdiniz. Hainlere korku saldınız, mazlumlara kanat gerdiniz. Osmaniye birliğin, dirliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın sembol şehri olarak sivrilmiştir. Osmaniye'nin gönül zenginliği tüm Türkiye'nin damarlarına işlemiştir. Siz hemşehrilerimden aldığım bu güç ve ilhamla şahsıma tevdi ettiğiniz saygıdeğer vekilliğinizi taşımanın kıvancını her an yüreğimde taşıdım. Her daim onur verdiniz, omuz verdiniz, güç kattınız, önümüzü açtınız."

        Bahçeli, Osmaniye Belediyesinin Osmaniyelilerin fedakarlığını karşılıksız bırakmadığını, her haneye ulaşmak için seferber olduğunu ifade ederek, "Burada MHP'nin 'üretken belediyecilik' anlayışına yakışan yapılmıştır. Osmaniye Belediyemiz, çalışkanlığını hoşgörüyle birleştirmiş, mağdur ve mazlumlarla iç içe olmuştur. Bundan sonra da böyle olacağından hiç şüphem yoktur. " diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Bahçeli'ye şehrin altın anahtarını verdi.

        Katılımcılar daha sonra kurdele keserek açılış ve temel atma programını gerçekleştirdi.

        Törende, temel atılan alana sinevizyon bağlantısı da yapıldı.

        Bahçeli, kentteki programı kapsamında Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun'u da makamında ziyaret etti.

        Ziyarette bazı MHP'li milletvekillerinin yanı sıra AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu da hazır bulundu.

        (Bitti)

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler