Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: Cengiz Göllü

        Hakemler: Hakkı Demiralay, Bilal Çağlar

        Bursa Büyükşehir Belediyespor: Fatma Yıldırım, Ergül Eroğlu, Bytsenko, Leys, Belien, Nilay Karaağaç (Aylin Sarıoğlu, Dimitrova, Cansu Aydınoğulları, Merve İkbal Albayrak)

        Seramiksan: Malasevic, Ceyda Demirhan, Meryem Boz, Bayramova, Krsmanovic, Sıla Çalışkan (Sedef Sazlıdere, Işıl Öz, Müge Örencik, Gizem Mısra Aşçı, Rida Erlalelitepe)

        Setler: 25-23, 20-25, 25-15, 25-22

        Süre: 112 dakika (27, 29, 26, 30)

        BURSA (AA) - Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi 13. hafta maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Seramiksan'ı 3-1 yendi.

        Karşılaşmaya iyi başlayan ve teknik molayı 12-8 üstün geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk seti 25-23 kazandı.

        İkinci sette toparlanan Seramiksan, Bayramova ve Meryem Boz ile bulduğu sayılarla teknik molaya 12-8 üstün girdi. Teknik mola sonrasında da üstünlüğünü sürdüren konuk ekip seti 25-20 önde tamamladı.

        Üçüncü set her iki ekibin de karşılıklı sayılarıyla devam etse de teknik molaya Bursa Büyükşehir Belediyespor, 12-11 üstün girdi. Teknik mola sonrasında iyi oyununu sürdüren Bursa ekibi, Leys ve Ergül Eroğlu ile bulduğu sayılarla seti 25-15 üstün geçti.

        Dördüncü sette teknik molaya 12-10 önde giren Bursa Büyükşehir Belediyespor seti 25-22 kazandı, maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler