Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Porto Rikolu oyuncu Gian Clavell'i transfer etti̇.

        Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Dallas Mavericks'te forma giyen 1,93 metre boyundaki Clavell'in kadroya dahil edildiği bildirildi.

        Açıklamada, skorer oyun kurucu pozisyonunda görev yapan 25 yaşındaki basketbolcu hakkında şu bilgiler verildi:

        "Geçen sezon Colorado Koleji'nden mezun olan Gian, çıktığı 27 maçta 20 sayı, 6 ribaunt, 2 asist ortalamaları ile mücadele etti. Yaz liginde Miami Heat formasını terleten Gian, Orlando şehrinde düzenlenen ligde 5 maçta, 6 sayı, 3 ribaunt, 2 asist, Las Vegas'ta 5 karşılaşmada 12 sayı, 3 ribaunt, 1,5 asist ortalamaları ile oynadı. Yaz ligi performansının ardından NBA ekiplerinden Dallas Mavericks ile sözleşme imzalayan Gian, sözleşmesi gereği G-Lig'de Texas Legends takımında forma giydi. Burada bir maça çıkan Gian, 36 dakika parkede kaldı ve 29 sayı,7 ribaunt, 1 asistle mücadele etti."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler