Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Erzurum'da 18-21 Ocak'ta düzenlenecek Snowboard Boardercross Dünya Şampiyonası öncesi hazırlıklar sürüyor.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Erzurum'un dev bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapacağı belirtildi.

        Snowboard Boardercross Dünya Şampiyonası için 22 ülkeden 186 sporcunun Erzurum'a geleceği ifade edilen açıklamada, organizasyonun düzenleneceği Palandöken Kayak Merkezi'nde pist yapım çalışmalarının sürdüğü aktarıldı.

        Pistlerin hazırlanmasında, yabancı ülkelerden 15, Türkiye Kayak Federasyonundan da 65 kişilik ekibin çalıştığı kaydedilen açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, "Erzurum artık kış ve buz sporlarında dünyanın aranılan organizasyon merkezlerinden biri olmuştur." ifadesini kullandı.

        Snowboard Boardercross Dünya Şampiyonası organizasyonunda, 18 Ocak'ta resmi antrenmanlar, 19 Ocak'ta elemeler, 20 Ocak'ta final mücadelesi, 21 Ocak'ta da takım yarışları yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler