Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Hakkari Dağlıca bölgesinde 2015 yılında bölücü terör örgütü mensuplarınca yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan sözleşmeli Piyade Er Cihan Aksarı'nın ailesine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

        Merkeze bağlı Mamure köyünde şehit ailesinin evini ziyaret eden Düzce Valisi Zülkif Dağlı, şehidin babası Cemalettin ve annesi Sultan Aksarı'ya, Devlet Övünç Madalyası ve Beratı takdim etti.

        Vali Dağlı, yaptığı konuşmada, tüm şehitleri rahmetle andıklarını belirterek, "Ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünün korunmasına, devletin yücelmesine, üstün gayretleri ve fedakarlıklarıyla katkıda bulunanlar ile bu uğurda canlarını feda eden şehidimizin ailesine Devlet Övünç Madalyası ile Beratını tevcih ettik.

        Bugün sayın Cumhurbaşkanımız adına şehidimizin ailesine tevcih ettiğimiz bu madalya ve berat, bir anlamda devletimizin ve milletimizin ailemize duyduğu derin sevgi, saygı ve minnettarlığının bir sembolü. Bu vesile ile şehidimiz Cihan Aksarı'yı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz." ifadelerini kullandı.

        İl Müftüsü Selami Emen tarafından dua edilerek Kur'an-ı Kerim okunan ziyarette, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya da hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler