Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - Karabük Merkez Okul Öğrenci Meclisi üyeleri, Süper Lig'de zor günler geçiren Kardemir Karabükspor'a destek amacıyla "Pedallarımız Kardemir Karabükspor İçin Dönüyor" adında bir etkinlik düzenledi.

        Yenişehir Atatürk Anıtı'ndan başlayan etkinlikte öğrenciler, Kemal Güneş Caddesi'nden geçerek Karabük Kent Meydanı'na kadar pedal çevirdi.

        Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda demokrasi eğitimini önemsediklerini, öğrencileri merkez alan bir eğitim anlayışını hakim kılmak istediklerini söyledi.

        Öğrencilerin sosyal sorumluluk kapsamında her yıl farklı bir konuyu gündeme getirdiklerini aktaran Köse, "Bu yıl da Kardemir Karabükspor bir ana tema olarak alındı. Bu kararlar tamamen öğrencilerimizin. Onların düşüp kendi arasında geliştirdiği kararlardır. Biz sadece ilgili makamlarla gerekli görüşmeleri yaparak altyapı oluşturuyoruz." diye konuştu.

        İl Okul Meclis Temsilcisi Melihhan Karail de Süper Lig'den düşme riskiyle karşı karşıya kalan Kardemir Karabükspor'a sahip çıkmak bir araya geldiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler