Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Bu memleketin selameti açısından, bu memleketin 2053, 2071 yıllarına düzgün, ehil ellerde gitmesi için biz bu dava şuuruyla yan yana gelip hareket etmeliyiz. Safları daha da sıklaştırıp Cumhurbaşkanımızın gösterdiği doğrultuda yolumuza devam etmeliyiz." dedi.

        Muğla Valisi Esengül Civelek'i ziyaret eden Karacan, daha sonra AK Parti Muğla İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi.

        Burada konuşan Karacan, 2019’a giden sürecin partileri için çok önemli olduğunu, her zaman AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi heyecanlı ve aktivitesi yüksek bir şekilde çalışmaları gerektiğini söyledi.

        AK Parti'de dava birlikteliğinin ve dava şuurunun devam etmesi gerektiğini belirten Karacan, "2019’a giderken tabi ki eksikliklerimiz, kusurlarımız olabilir ama biz bu memleketin bu şekilde dik durmasını sağlayan liderimizin yol arkadaşıyız. Hem Türkiye için dik duran hem de dünyada Müslümanların, mağdurların ve mazlumların sesi olan liderimizin yol arkadaşıyız." diye konuştu.

        Karacan, 2019'a giden süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşlığı yapanların, hesabı düşünen değil, hep birlikte yan yana duran, omuz omuza, heyecanla, azim içerisinde, hiçbir hesabı yapmayan, sadece hasbi olan dava arkadaşları olması gerektiğini ifade etti.

        Tüm makam ve mevkilerin gelip geçici olduğuna dikkati çeken Karacan, şu değerlendirmede bulundu:

        "Bu memleketin selameti açısından, bu memleketin 2053, 2071 yıllarına düzgün ehil ellerde gitmesi için biz bu dava şuuruyla yan yana gelip hareket etmeliyiz. Safları daha da sıklaştırıp Cumhurbaşkanımızın gösterdiği doğrultuda yolumuza devam etmeliyiz. Bu sadece kendimize olan sorumluluğumuz değil, gelecek kuşaklara olan sorumluluğumuz. Ecdadımızı hiçbir şekilde makam ve mevki düşünmemiş. Sadece, vatanı, toprağı ve bayrağı için mücadele etmiş. Memleketimizin geleceği için yeri geldiğinde tüm dünyaya 'durun' diyen bir liderin arkasından koşmak hepimizin boynunun borcu."

        AK Parti'nin çok sıkıntılı dönemlerden geçtiğini hatırlatan Karacan, "MİT tırları davasını yaşadık mı? 17-25 Aralık'ı, Gezi eylemlerini yaşadık mı? Biz 15 Temmuz'da hain FETÖ'nün darbe kalkışmasını yaşadık mı? Biz bunların hepsinin üstesinden geldik. Bizim şimdi tek ihtiyacımız, milli mutabakat çerçevesinde yan yana gelip ülkemizin varlığı ve bütünlüğü için yan yana durmak. Bunun için teşkilatımızın her bir ferdine büyük görev düşüyor." dedi.

        Safları sıklaştırıp yan yana daha fazla durmaları gerektiğini vurgulayan Karacan, 2019 seçimlerinde Muğla'nın en iyi şekilde elinden geleni yapacağına inandığını söyledi.

        Harun Karacan, daha sonra kentteki sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle de bir araya geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler