Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'a, "Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı" kapsamındaki 5 üniversiteye proje esaslı kaynak aktarımı sağlanmasından dolayı teşekkür etti.

        Saraç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

        "Yeni YÖK olarak, başlatmış olduğumuz Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programımız kapsamında belirlenmiş 5 üniversitemize (Ahi Evran, Bingöl, Düzce, Mehmet Akif Ersoy ve Uşak) bölge ihtiyaçları ile ilişkili alanlarına yönelik olmak üzere ek kadrolar vermiştik. Kalkınma Bakanlığımız da aynı kapsamda bu alanlara yönelik olarak proje esaslı kaynak aktarımı sağlamıştır. Sayın Bakanımıza ve süreçle ilgili personeline teşekkür eder, üniversitelerimize başarılar dileriz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler