Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KİLİS (AA) - Kilis'te, Fırat Kalkanı Harekatı sonrası güvenli hale gelen bölgede hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

        Vali Mehmet Tekinarslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, insani yardım faaliyetleri, eğitim, sağlık ve sosyal alanda sığınmacılara verilen destekler ile yeniden yapılanma ve alt yapı çalışmaları gibi konular değerlendirildi.

        Yöre halkının sorunları ve taleplerinin de ele alındığı toplantıda, sunulan hizmetlerde yaşanan güçlükler, kurumsal kapasitenin yükseltilmesi ve kalite standartlarının artırılmasına yönelik atılması gereken adımlar görüşüldü.

        Vali Tekinarslan, toplantıda yaptığı konuşmada, bölgede yaşayan insanlara sunulan hizmetlerin olabildiğince hızlı ve yerel kurumlarla eş güdüm içerisinde yapılmasını isteyerek, aynı zamanda insanların gönüllerine hitap edilmesi gerektiğini söyledi.

        Konuşmaların ardından bölgede faaliyet yürüten saha koordinatörleri yapılan çalışmalarla ilgili sunum yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler