Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARS (AA) - Kars'ta, kar yağışı ve sömestir tatilini fırsat bilen öğrenciler kızakla kaymanın keyfini yaşadı.

        Kentte sömestir tatilini fırsat bilen çocuklar, kar yağışının ardından ahşap kızaklarını alarak sokaklarda kızak keyfi yaşadı.

        Güneşli havada İnönü Mahallesi'ndeki sokaklarında bir araya gelen çocuklar, ellerinde ahşap kızaklarıyla sokağın tepe noktasına çıkıp aşağı doğru en hızlı şekilde varmak için birbirleriyle yarıştı.

        Kızakla kayan çocuklardan Ahmet Küçük, sömestir tatili ile kar yağışını fırsata dönüştürdüklerini ifade ederek "Kar yağışına çok sevindik. Okullar tatil oldu. Biz de evde yaptığımız ahşap kızakları alarak kızakla kaymanın keyfini yaşıyoruz." dedi.

        Çocuklardan Abdülselam Ala ise "Okullar tatil olmadan önce dersler çok olduğu için kızak keyfini yaşayamıyorduk. Şimdi okul yok, kızağın keyfini doyasıya yaşıyoruz." diye konuştu.

        Çocukların kızak keyfi renkli görüntüler oluşturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler