Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: TVF Başkent

        Hakemler: Onur Hoşnut, Bilal Çağlar

        Halkbank: Emre Batur, Hierrezuelo, Burutay Subaşı, Faik Samet Güneş, Hernandez, Petric (Alperay Demirciler, Hasan Yeşilbudak, Abdullah Çam, Loh)

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Murat Yenipazar, Baturalp Burak Güngör, Özkan Hayırlı, Serhat Coşkun, Tuia, İbrahim Emet (Nuri Şahin, Kadir Cin, Caner Pekşen)

        Setler: 25-15, 25-20, 25-19

        Süre: 74 dakika (24, 25, 25)

        ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nde Halkbank, sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.

        İlk sette Burutay, Emre ve Hernandez ile rakibine nefes aldırmayan Halkbank, servis hatalarından sayı kaybetse de üstünlüğü elden bırakmadı. Teknik molayı 12-9 önde geçen ekip, seti 25-15 alarak 1-0 öne geçti.

        Halkbank, 2. sete de servis hatalarıyla başladı. İyi servis atamayınca hücumda da etkinliğini yitiren ekip, geriye düşmekten kurtulamadı (8-9). İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Serhat ve Tuia ile sayı üretse de savunmadaki hatalarından üstünlüğünü sürdüremedi. Teknik molaya 12-9 önde giren Halkbank, seti 25-20 alarak farkı ikiye çıkardı: 2-0.

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 3. sette plase atışlarından ve blok-out'lardan sayı kaybetti. Savunmadaki açıklarını kapatamayan ekip, farkın açılmasına engel olamadı. Halkbank, teknik molasını 12-7 önde kapattığı seti 25-19 alarak maçı 3-0 kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler