Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Konya'da, yakınını ziyarete geldiği cezaevi önünde silahlı saldırıya uğrayan kişinin yaralanmasıyla ilgili 2 zanlı tutuklandı.

        Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi'nde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi'ndeki arkadaşını ziyaret etmek için gelen Süleyman Çokdoğruol'un (35), bir otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu bacağından yaralanmasının ardından polis çalışma başlattı.

        İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çokdoğruol'a saldıranların, aralarında önceden husumet bulunan Durmuş K. ile İsmail D. olduğu tespit etti. Zanlılar düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Merkez Karatay ilçesinde 31 Ocak'ta, yakınını ziyarete geldiği cezaevi önünde bir otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu Süleyman Çokdoğruol yaralanmıştı. Çokdoğruol ambulansla hastaneye kaldırılmış, kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler