Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'da, iki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 21 kişiden 4'ü tutuklandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen 15 kişiyi gözaltına aldı.

        Ekipler, üzerlerinde yapılan aramada bir miktar sentetik kannobinoid, esrar ve metamfetamin ele geçirilen bu kişilere uyuşturucuyu sattığı belirlenen A.Ç, Y.A, F.G. ve S.A'yı da yakaladı.

        Söz konusu şüphelilerin üzerleri, araçları ve ikametlerinde 114 gram esrar, bir miktar sentetik kannobinoid ve metamfetamin ile hassas terazi, tabanca ve tabancaya ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

        Yıldırım ilçesinde de uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen Y.K. ve Y.K. gözaltına alındı. Bu kişilerin adreslerinde ise bir kilogram esrar ele geçirildi.

        Gözaltına alınan toplam 21 kişiden 15'i, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

        "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.Ç, Y.K, F.G. ve S.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Y.A. ve Y.K. ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler