Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 6 kişiden 5'i tutuklandı.

        Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında 13 Şubat'ta gözaltına alınan Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y. ile Celalettin B'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar adliyeye sevk edildi.

        Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Celalettin B. tutuklandı, Tunahan Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Kayseri'de 13 Şubat'ta sosyal medya hesaplarından terör örgütü PYD/PKK'nın propagandası yaptıkları iddiasıyla Hanifi K, Hikmet T, İsmail M, Ömer B. ve Tunahan Y. yakalanmıştı. Kent merkezindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçilere Zeytin Dalı Harekatı üzerinden örgüt propagandasında bulunduğu gerekçesiyle de Celalettin B. gözaltına alınmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler