Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında sahasında Denizlispor'a 2-0 mağlup olan Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

        Vural, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirtti.

        "Kazanırız" diye baktıkları bir maç olduğunu ifade eden Vural, "Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Rakibi iyi analiz etmiştik. 2 golün dışında kalemizde fazla ofansif olay olmadı. Çıkarken kaptırdığımız toplar gole dönüştü." dedi.

        Ligde 12 maçlarının kaldığını, alacakları galibiyetlerle üst sıraları zorlayacaklarına inandığını belirten Vural, "Kötü oyuncu grubuna sahip değiliz ama maç kazanmamız gerekiyor. Umarım önümüzdeki Elazığspor maçıyla kötü gidişatı durdururuz. Şüphesiz her maç umuttur. Bu işi toparlayacak yapıdayız. Bu işin düzeleceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

        - Denizlispor cephesi

        Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke ise Giresun'da haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Tekke, "Bu, oyuncuların galibiyetidir. Kendilerine teşekkür ediyorum. Zor bir deplasmanda galibiyet aldık. Bu seriyi devam ettirmek zorundayız. Bizim de planlarımız var. Her iki takımı da tebrik ederim." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler