Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DENİZLİ (AA) - Denizli'de bir akaryakıt istasyonunda çıkan yangında vücudunun yüzde 75'i yanan Önder Berber, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin devreye girmesiyle tedavi altına alındığı Ankara'da, 3 ayda 11 ameliyat geçirerek yaşama tutundu.

        İstasyonda işletme müdürü olarak çalışan 42 yaşındaki Berber, AA muhabirine, geçen yıl kasım ayında Bağbaşı Mahallesi Denizli-Antalya Karayolu'ndaki iş yerinde LPG boşaltımı sırasında çıkan yangından vücudunun dörte üçünün yandığını söyledi.

        LPG boşaltımı sırasında sızma olduğunu farkettiğini ve vanayı kapatmak için koştuğunu dile getiren Berber, "Bu esnada alevlendi. Mücadele ettim ama yanmaya başladım. Sırtımı döndüm istasyonun dışına doğru kaçmaya başladım. Ama vanayı tam olarak kapatamadım." dedi.

        Yangın sırasında patlama meydana geldiğini yaşadığı şok ve acı nedeniyle baygınlık geçirdiğini aktaran Berber, "Denizli Devlet Hastanesinde ilk tedavim yapıldı. Olayı duyan Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'nin devreye girmesiyle Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki yanık merkezine kaldırıldım." diye konuştu.

        Yangında vücudunun yüzde 75'inin yandığını, tedavi sürecinin Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yanık merkezinde 3 aydır devam ettiğini aktaran Berber, şöyle konuştu:

        "Şu ana kadar 11 ameliyat geçirdim. 3 ay boyunca yoğun bakımda yatmaktan dolayı psikolojim bozuldu. Son 2 ameliyatım kaldı. Vücudumdaki derilerden yama yapılıyor. Deri alınacak bölgem kalmadığı için 15-20 günlüğüne Denizli'ye sevk ettiler. Bu süreçte vücudum tekrar yeniledikten sonra ameliyatlar için Ankara'ya döneceğim. Sağ elimdeki üç parmağım kesildi. Bir ay boyunca makineye bağlı olarak yaşadım. Sayın Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci ve doktorlarımızın sayesinde tekrar hayata tutundum. Allahım çocuğuma ve aileme bağışladı."

        Berber, bu süreçte eşinin de kanser tedavisi gördüğünü, iyileştiği zaman oğlunun basketbol maçlarına gitme hayalini kurduğunu belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler