Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'de sahasında Boluspor'a 3-1 mağlup olan Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Amatörce goller yedik." dedi.

        Mustafa Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, böyle bir mağlubiyeti beklemediklerini ve üzgün olduklarını söyledi.

        Futbolda hataya yer olmadığını ifade eden Uğur, bütün müsabakalarda dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

        Skoru dengelemek için mücadele ettiklerini ancak eşitliği yakalayamadıklarını aktaran Uğur, "Futbol birinci derecede dikkat oyunu. Penaltı pozisyonu olsun ondan sonraki pozisyonlarda olsun amatörce goller yedik. Bütün müsabakalarda çok dikkatli olmalıyız. Eğer dikkatli olmazsak sıkıntı yaşarız. Bu saatten sonra ona göre çalışmalarımızı yapacağız." diye konuştu.

        - Karafırtınalar: "İyi analiz yaptık ve kazandık"

        Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise zor bir maçta iyi oyunla üç puanı aldıklarını belirtti.

        Maçın önemini bilerek hazırlandıklarını anlatan Karafırtınalar, "Adana Demirspor da iyi oynadı. Pozisyon buldular ama atamadılar. Rakibi daha geniş alanda yakalayacak bir kadroyla maça çıktık. Tamamen ölü top üzerine kurgulanmış bir oyunla karşımızda yer aldılar. Rakip beklediğimiz bir kadroyla maça çıktı. İyi analiz yaptık ve kazandık." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler