Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığı mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyredecek.

        Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

        Öğle saatlerinden itibaren Erzincan'da hafif yağmur, gece saatlerinden itibaren Erzincan ve Erzurum'da aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışı görülecek.

        Sıcaklığın mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyretmesi öngörülen bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeydoğudan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

        Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır ve Tunceli'de 2, Erzincan'da 1, sıfırın altında olmak üzere Ardahan ve Kars'ta 14, Erzurum'da 7 ve Ağrı'da 5 derece ölçüldü.

        Günün beklenen en yüksek sıcaklığının Tunceli'de 11, Iğdır'da 10, Erzincan'da 9, Ağrı'da 4 ve Erzurum, Kars ile Ardahan'da 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

        Kent merkezlerinde kar kalınlıkları Erzurum'da 9, Kars'ta 8 ve Ardahan'da 7 santimetre kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler