Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda düzenlenen "Türkiye Teknoloji Buluşmaları"nın, Gaziantep sanayi ve ticaret odaları ile ticaret borsasının ev sahipliğinde 22 Şubat'ta kentte yapılacağı bildirildi.

        Gaziantep Sanayi Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, teknoloji, dijital pazarlama, dijital dönüşüm, e-ticaret, e-ihracat gibi konularda insanları aydınlatmak, Anadolu’nun potansiyelinin dünyayla buluşmasını sağlamak için 4 yıl önce yola çıkan teknoloji buluşmalarının 57. durağı Gaziantep olacak.

        KOBİ’lerin dijitalleşen yeni dünya düzenini fark etmesini ve dünyaya açılmasını sağlayan teknoloji buluşmalarının Gaziantep’teki ana teması "dijitalleşme ve e-ihracat" olarak belirlendi. Bu kapsamda, dijital dönüşümün ne olduğu, e-ihracatın nasıl yapılacağı, işletmelerin mevcut ticari hayatlarının e-ihracat sistemine nasıl dönüşmesi gerektiği gibi konuların işleneceği oturumlar düzenlenecek.

        "Endüstride Yeni Ufuklar" oturumunda Endüstri 4.0 konularına, "Dijital Güvenlik" oturumunda ise dijital güvenliğin önemine ve yöntemlerine değinilecek. Aynı zamanda, konuşma yapacak alanında ünlü isimler, Türkiye'nin e-ticaret verilerini en güncel haliyle açıklayacak.

        Dijital dünyanın ve e-ihracatın önemli oyuncularının somut deneyimleri üzerine konuşmalara sahne olacak teknoloji buluşmalarına ücretsiz katılım sağlanabilecek, detaylar ve kayıt için "www.teknolojibulusmalari.com" internet adresi ziyaret edilebilecek.

        Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Kültür Merkezi‘nde 22 Şubat Perşembe günü gerçekleşecek program, açılış konuşmalarıyla başlayacak ve panellerle devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler