Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salon: TVF Başkent

        Hakemler: Zeki Bocutcu, Salim Bektaş

        Maliye Piyango: Kemal Kayhan, Venno, Halil İbrahim Yücel, Uğur Güneş, Gjorgiev, Stankovic (Murat Tokgöz, Murat Karakaya, Aslan Ekşi, Yüksel Bıdak)

        Halkbank: Mustafa Ramazanoğlu, Burutay Subaşı, Faik Samet Güneş, Hernandez, Lucas Loh, Emre Batur (Alperay Demirciler, Hasan Yeşilbudak, Abdullah Çam, Raydel, Hakkı Çapkınoğlu, Furkan Aydın)

        Setler: 25-14, 25-22, 27-29, 17-25, 14-16

        Süre: 126 dakika (21, 30, 30, 23, 22)

        ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin 21. haftasında lider Halkbank, Maliye Piyango'yu 3-2 yendi.

        Başkent derbisine 8-1'lik seriyle başlayan Maliye Piyango, teknik molaya da 12-5 önde girdi. Takım halinde hücum ve savunmada iyi bir görüntü sergileyen Maliye Piyango, ilk seti 25-14 aldı.

        İkinci set dengeli geçerken Maliye Piyango, Venno; Halkbank da Hernandez ile hücumda etkili oldu. İki takımın da uzun süre birbirine üstünlük kurmakta zorlandığı sette 22-20 gerideyken üst üste 5 sayı alan Maliye Piyango, durumu 2-0 yaptı.

        Üçüncü sette Hernandez ile etkili servisler kullanan Halkbank, ortadan da Emre Batur ile sayılar üreterek teknik molayı 12-8 önde geçti. Halkbank, molanın ardından basit hatalar yapan rakibi karşısında farkı açarak skoru 18-13'e getirdi. Maliye Piyango, Venno'nun devreye girmesiyle 20-20'lik eşitliği yakalasa da son bölümü çekişmeli geçen seti 29-27 kaybetti: 2-1

        Halkbank, Emre Batur'un liderliğinde dördüncü seti erken kopardı. Rotasyon imkanı daha fazla olan Halkbank, Maliye Piyango'nun direnç gösteremediği seti 25-17 önde tamamlayarak maçı tie-break setine taşıdı: 2-2

        Final setinde iki takım da basit hatalar yaptı. Saha değişimine 8-7 Halkbank önde girerken, Venno'nun etkili smaçlarıyla Maliye Piyango 14-12'lik üstünlüğü yakaladı. Geri dönüşe imza atan Halkbank, seti 16-14, başkent derbisini de 3-2 kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler