Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'da bir kişinin, tartıştığı 2 eniştesi ile ablasını av tüfeğiyle vurduktan sonra intihar ettiği olayda yaralanan Ahmet Memiş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

        İntihar girişiminde yaralanması sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Memiş yaşamını yitirdi.

        Memiş'in cenazesinin Trabzon'un Akçaabat ilçesinin Akçaköy Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

        Hendek ilçesi Kargalı Hanbaba Mahallesi'nde 17 Şubat Cumartesi günü Mithat Memiş, enişteleri Ömer ile Ahmet ve ablası Fikriye Memiş'le henüz belirlenemeyen nedenle tartışmış, tartışmanın büyümesi üzerine Mithat Memiş, av tüfeğiyle enişteleri ve ablasına ateş ettikten sonra aynı tüfekle intihar etmişti.

        Olayda Ömer ve Fikriye Memiş hayatını kaybetmiş, Ahmet Memiş ise sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler