Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Doğu Anadolu Bölgesi'nde, Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır çevresine karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

        Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, akşam saatlerinden itibaren Erzurum'un güney ve doğu kesimleri ile Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yağış alacağı, yağışların hafif yağmur, karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

        Sıcaklığın mevsim normallerinin 1-3 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın, güney ve güneybatıdan hafif, zaman zaman da orta kuvvette esmesi öngörülüyor.

        Bölgede en düşük hava sıcaklığı, Iğdır'da 4, Tunceli'de 3, sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 8, Kars ve Erzurum'da 2, Erzincan ve Ağrı'da 1 derece olarak ölçüldü.

        Günün beklenen en yüksek sıcaklıkları ise Tunceli'de 12, Iğdır ve Erzincan'da 11, Erzurum ve Ağrı'da 4, Kars ve Ardahan'da ise 2 derece olacak.

        Kent merkezlerinde kar kalınlıkları Ardahan'da 13, Erzurum ve Kars'ta 8 santimetre kaydedilirken, yetkililer, buzlanma, don ve pusun yanı sıra dik ve eğimli yamaçlarda çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler