Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Bisiklet Turu'nda Korkuteli etabını kazanan Polartec-Kometa takımının İtalyan sporcusu Matteo Moschetti, çok iyi bir yarış çıkardığını söyledi.

        Yarışın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan İtalyan sporcu, Türkiye'ye ilk kez geldiğini belirterek, "Mükemmel bir yarış oldu. Türkiye'ye ilk gelişim, yarıştan çok memnun kaldığımı söyleyebilirim." diye konuştu.

        Moschetti, yarıştaki ilk etabın zor geçtiğini dile getirerek, "Başlangıçta hava yağışlıydı ve bu nedenle zorlandık. 30-40 kilometre bu şekilde devam etti. Isındıktan sonra yavaş yavaş yerimizi almaya başladık. Ben de bitiş noktasına kadar iyi yer tuttum. Özellikle son dönemeçte iyi pozisyon yakaladık. Son 300 metrede artık bitiş için hazırdım ve kazandım." ifadelerini kullandı.

        İtalyan bisikletçi, turla ilgili "Yarışta ilk tırmanış biraz zordu. Ben ve arkadaşlarım fazla yokuş sevmiyoruz. Yine de üstesinden gelmeye çalışacağız. Rakiplerimizden Wilier Triestina'da iyi sprinterler var. Bugün takımım iyi iş çıkardı. Bunun için çok mutluyum. Genel klasman birinciliği hakkında konuşmak için henüz erken. Yarışı takım halinde kazanabilme gücümüz var. İlk senesi olmasına rağmen çok iyi bir organizasyon." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler