Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Mardin İl Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı.

        Bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda görev yapmış deneyimli 44 özel harekat polisinin, Afrin'e uğurlanması için Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi.

        İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, törende yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin Müslüman coğrafyasının umudu olduğunu söyledi.

        Polislere ve ailelerine teşekkür eden Onar, şöyle konuştu:

        "Afrin'de Müslüman kardeşlerimizin çektiği sıkıntıları, esaret altındaki durumlarından kurtarılması için ordumuz şu anda orada mücadele veriyor. Sizler de aynı şekilde orada görev alacaksınız. Allah hepinizden razı olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun."

        Ellerine kına yakılmış polisler, dua edilmesinin ardından yakınlarıyla vedalaşarak Afrin'e gitmek üzere yola çıktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler