Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde "Vatan İçin Can Verene, Kan Ver" sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına çok sayıda vatandaş destek verdi.

        Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik ve polislere destek olunması amacıyla Türk Kızılayı Mersin Şubesi iş birliğinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

        Mersin Kızılay Kan Merkezi yetkililerince belediye hizmet binası önünde kurulan standı ziyaret eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kan bağışında bulunan vatandaşlara ve belediye personeline teşekkür etti.

        Tuna, harekatta canlarını hiçe sayarak mücadele eden Mehmetçiklerin her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

        Dayanışma ruhunu gördükçe mutlu olduklarını ifade eden Tuna, "Ülkemiz Mehmetçiklerimiz için tek yürek oldu. Allah herkesten razı olsun. Bu birlikteliği ve dayanışmayı Rabbim eksik etmesin. Doktorlarımızın da ifade ettiği gibi kan vermek insanları daha sağlıklı kılar ve her kan bağışı bir hayat kurtarır. " ifadesini kullandı.

        Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem de kan bağışı kampanyasına sundukları destekten dolayı belediye personeline teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler