Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Muş'ta haklarında "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi tutuklandı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik çalışma yürütüldü.

        Muş Merkez Komutanlığında er olarak görev yapan ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından hakkında kesinleşmiş 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezası bulunan kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Ayrıca "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan haklarında 3 yıl 1 ay 15'er gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişi ile hakkında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1 yıl 16 ay 3 gün cezası olan bir kişi cezaevine konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler