Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi için vergilerimizi tam ve zamanında ödemenin önemini hepimiz kavramalıyız." ifadesini kullandı.

        Palandöken, Vergi Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ilkokuldan itibaren, çocuklara başta vatandaşlık bilinci olmak üzere, vergi ödemenin önemini ve ahlakını basit ve anlaşılır bir şekilde anlatan müfredat hazırlanması gerektiğini belirtti.

        Maliye Bakanlığının, vergi bilincini oluşturmak için son yıllarda kamu spotları, afişler ve broşürler hazırladığını kaydeden Palandöken, "İnanıyorum ki, vatandaşlarımızın da vergiye gönüllü uyumu arttıkça ülke ekonomimiz çok daha güçlü ve dışarıya karşı çok daha bağımsız bir noktaya gelecektir. Güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi için vergilerimizi tam ve zamanında ödemenin önemini hepimiz kavramalıyız. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın, vergi dairesi çalışanlarının ve Maliye Bakanlığı bürokratlarının Vergi Haftası'nı gönülden kutlarım." değerlendirmesinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler