Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir iş yerinden üçüncü kez mont çalan kadın güvenlik kamerası kayıtlarından yakalandı.

        Alınan bilgiye göre, Muhammet Aysan'ın giysi mağazasının önünden erkek montu çalındığı şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri iş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

        Ekipler, kayıtlardan kimliğini tespit ettikleri şüpheli Y.S'yi (56) Atça Mahallesi'nde yakaladı. Emniyete götürülen Y.S. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Şüphelinin bir yıl önce de aynı iş yerinden farklı tarihlerde iki kez erkek montu çaldığı kamera kayıtlarından tespit edildi.

        İş yeri sahibi Muhammet Aysan, yaptığı açıklamada, "Geçen yıl ilk olayda önemsememiştik ancak bir ay sonra yolun karşısında bulunan şubemizden de aynı kişinin mont çaldığını fark ettik. Bu üçüncü olunca affetmedik şikayetçi olduk." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler