Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final rövanş maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor, İtalyan ekibi Reyer'i deplasmanda 65-60 yendi.

        İlk maçı evinde 6 sayı farka 79-73 kaybeden Mersin Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda 5 sayı farkla kazanmasına karşın, yarı final biletini rakibine kaptırarak kupaya veda etti.

        Venedik kentindeki Palasport Taliercio'da oynanan müsabakanın ilk çeyreğini ev sahibi ekip 13-12 önde tamamladı. Mersin Büyükşehir Belediyespor devreyi 31-29, üçüncü periyodu ise 43-42 üstün geçip, müsabakayı 5 sayı farkla 65-60 kazandı.

        Maçın en skorer ismi, Reyer adına 25 sayı üreten Riquna Williams olurken, Mersin Büyükşehir Belediyespor'da ise Bria Hartley 19, Eshaya Murphy ise 18 sayıyla mücadele etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler