Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce'de özel eğitim okulundaki öğrenciler, harçlıklarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı.

        Yeşil Düzce Özel Eğitim Okulu'nda eğitim alan zihinsel engelli 7 öğrenci, biriktirdikleri harçlıkları öğretmenleri eşliğinde Mehmetçik Vakfı'nın hesabına yatırdı.

        Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Baş, gazetecilere yaptığı açıklamada, özel öğrencilerin kendi düşünceleriyle projenin gerçekleştirildiğini söyledi.

        Her bireyin konu hakkında duyarlı olduğunu ifade eden Baş, şöyle konuştu:

        "Biz de tüm askerlerimize yardımcı olmak istedik. Tabii ki onların yaptıklarının yanında bizimkisi hiçbir şey kalır. Biz de öğrencilerimizin biriktirdiği harçlıkları kendi istekleri ile Mehmetçik Vakfı'na bağışlamak istedik. Çocuklarımızın bu konuda bilinçli olması bizim için çok önemli. Anlıyorlar, biliyorlar. Çocuklarımız engelli diye ayırmıyoruz ama bu özel öğrenciler durumun bilincinde, harçlıklarını düşünmeden asker ağabeylerine gönderiyor."

        Öğrencilerden Buse Demircan, asker ağabeylerine destek olmak istediğini belirterek, "Bugün topladığımız harçlıkları onlara gönderdik. Her zaman onların yayındayız." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler