Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da geçen hafta sakatlığı nedeniyle formaya giyemeyen kaleci Furkan Köse'nin iyileştiği bildirildi.

        Kulübün futbol şube sorumlusu Suat Çakır, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına, pazar günü sahalarında yapacakları Boluspor maçını değerlendirdi.

        Gaziantepspor maçını Yunan kaleci Michail Sifakis'in hatalı iki gol yemesi nedeniyle kaybettiklerini belirten Çakır, "Kalecimiz Furkan Köse'nin sakat olması nedeniyle Gaziantepspor maçında Sifakis görev yaptı. Birinci kalecimiz Furkan Köse'nin sakatlığı tamamen geçti. Boluspor maçında bir aksilik olmazsa yeniden formasına kavuşacak. Furkan'ın iyileşmesi bizi ve teknik yönetimi oldukça sevindirdi." ifadelerini kullandı.

        Ufuk Budak'ın sakatlığının uzun süreceğini aktaran Suat Çakır, "Golcü futbolcumuz Jonathan Ayite'nin de küçük bir sakatlığı var. Onun oynayıp oynamayacağı maç günü belli olacak. Başka eksik ve sakatlığımız yok. Boluspor maçı bizim için çok önemli. Burada en büyük desteği taraftarımızdan bekliyoruz. Çünkü taraftarımız bizim için büyük bir itici güç. O yüzden zor geçecek olan bu müsabakayı taraftarımızın kolaylaştıracağını düşünüyorum. İnşallah galip gelip ligin alt sıralarından yukarıya doğru tırmanışa geçeriz." diye konuştu.

        Öte yandan kırmızı-beyazlı ekip, 18 Mart Pazar günü sahasında yapacağı Boluspor maçının hazırlıklarına devam etti.

        Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde çalışan futbolcular, ısınma koşusunun ardından pas çalıştı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

        Sakatlıkları bulunan Ufuk Budak ve Jonathan Ayite antrenmanda yer almadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler