Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1- Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin ilçesini işgal eden terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ'a yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin gelişmeler izleniyor.

        (İdlib/Azez/Afrin)

        YASAMA YÜRÜTME SİYASET

        1- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İnsan ve Medeniyet Hareketi tarafından Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Adalet" konferansına iştirak edecek.

        (İstanbul/16.00)

        2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur ilçesinde yenilenen iş yerlerinin açılışı ve geleneksel Diyarbakır evleri temel atma törenine katılacak.

        (Diyarbakır/16.00)

        3- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleştirilecek Uluslararası Denizcilik Zirvesi'ne iştirak edecek.

        (İstanbul/09.30)

        4- Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, DSİ toplantı salonunda, kentte devam eden ve planlanan sağlık yatırımlarının değerlendirileceği toplantıya katılacak.

        (Samsun/14.00)

        EKONOMİ

        1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ege Bölgesi belediye başkanlarıyla istişare toplantısına katılacak.

        (Denizli/10.30)

        GÜNCEL

        1- Diyanet İşleri Başkanlığınca Haymana'da düzenlenen 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın oturum başkanlığında sonuç bildirgesinin okunmasıyla sona erecek.

        (Ankara/10.00)

        SPOR

        1- Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği-Teleset Mobilya Akhisarspor, Bursaspor-Demir Grup Sivasspor ve Fenerbahçe-Galatasaray maçları oynanacak.

        (Ankara/13.30/Bursa/16.00/İstanbul/19.00)

        2- Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Çaykur Rizespor-Adanaspor, Grandmedical Manisaspor-Gazişehir Gaziantep ve Altınordu-Denizlispor maçları yapılacak.

        (Gaziantep/Rize/13.00/Manisa/İzmir/15.30)

        3- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Beşiktaş Sompo Japan-Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Trabzonspor-Gaziantep Basketbol, TOFAŞ-Banvit ve Eskişehir Basket-Pınar Karşıyaka karşılaşmaları oynanacak.

        (İstanbul/13.00/Trabzon/15.15/Bursa/17.00/Eskişehir/20.15)

        4- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftası, Adana ASKİ-İstanbul Üniversitesi, OGM Ormanspor-Hatay Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray-Çukurova Basketbol ve Abdullah Gül Üniversitesi-Canik Belediyespor maçlarına sahne olacak.

        (Adana/Ankara/14.00/İstanbul/15.00/Kayseri/16.00)

        5- Voleybol Efeler Ligi play-off yarı final ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Halkbank, Haldun Alagaş Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

        (İstanbul/17.00)

        6- Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off yarı final ilk maçında Fenerbahçe ile Eczacıbaşı VitrA, Burhan Felek Spor Salonu'nda karşılaşacak.

        (İstanbul/14.00)

        7- Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off 5-8.'lik turu ilk maçında Nilüfer Belediyespor ile Bursa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

        (Bursa/17.30)

        8- Voleybol Efeler Ligi play-off 5-8.'lik turunda Afyon Belediyesi Yüntaş-Ziraat Bankası ve Maliye Piyango-Fenerbahçe maçları oynanacak.

        (Afyonkarahisar/14.00/Ankara/15.00)

        9- Spor Toto 2 ve 3. Lig'de 27. hafta maçları başlayacak.

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler