Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Tetiş Yapı Elazığspor'a 3-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Faik Demir, Gaziantepspor'un geleceği için mücadele ettiklerini söyledi.

        Faik Demir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın sezon başından beri sıkıntılar yaşadığını vurguladı.

        Yaşanan süreçte kaosa rağmen oyuncuların ellerinden geleni yaptığını ifade eden Demir, hafta içinde göreve geldikten sonra takımda kardeşlik ruhu oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

        Takımının 2-3 dönem daha transfer yasağı olduğunu aktaran Demir, "Gaziantepspor'un bugünleri ölmüştür, yarınlarını kurtarmaya çalışıyoruz. Gençlerimizle yola devam etmemiz gerekiyor. O yüzden onlara her geçen gün daha fazla şans tanıyacağız." diye konuştu.

        Maçla ilgili söylenecek çok fazla şeyin olmadığını belirten Demir, "Maçta kırmızı karta kadar iyi oynadık. Ne söylediysek onu yapmaya çalıştılar. Kırmızı karttan sonra biraz dağıldık, golü de yedikten sonra genç oyuncuları toparlamak daha zor oluyor. O yüzden mağlubiyet kaçınılmaz oluyor." ifadelerini kullandı.

        - Elazığspor cephesi

        Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçın oldukça stresli başladığını söyledi.

        İkinci yarıda golü bulduktan sonra kendilerine yakışır bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Kalpar, "Play-off'ta yer alabilmek için bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Galibiyetler alarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Zaten 2 haftadır kazanamayan bir takımdık. Bu galibiyet bizi kendimize getirecek, o yüzden toparlanma sürecimiz hızlanacaktır." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler