Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - İşitme Engelliler Eğitim Faaliyetleri Derneğince işaret diliyle "Yüreğimizin Sesiyle Çanakkale" klibi hazırlandı.

        Derneğin, işaret dili eğitmenleri ve tercümanlarının, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla çektiği klipte, şu mesajlar yer aldı:

        "Tüm dünya duydu sesimizi, kahramanlıkla kazanılan zaferi. Çanakkale'de aktı kanlar yurda yayıldı figanlar. Zafer yazdı gencecik fidanlar. 18 Mart'ta değil her gün yanar yüreğim. Sesim çıkmaz, kulağım feryatları duymaz. Ancak düşer kalbime kor dualarım hiç durmaz. Minnet bekler bu yürekler, sessizce ağlar yürekler. Bir gün değil her gün sizin için yanar bu sessiz yürekler. Tüm sessizler sizinle."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler