Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "2019 yolunda liderimize bir sözümüz var. Cumhurbaşkanımıza 'asla yorulmak yok' dedik, söz verdik. Yorulmadan, durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızı hep birlikte seçeceğiz." dedi.

        AK Parti Çekmeköy 4. Olağan Kongresinde konuşan Kaya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü'nde vatan ve bayrak uğruna toprağa düşen tüm tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

        15 Temmuz şehitlerine de rahmet dileyen Kaya, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili, "Başarılı bir şekilde Afrin'de şehir merkezinde sınırlarımızı güvenlik altına aldık. İnşallah barış ve huzur içinde olacak bölgeyi oluşturacağız." dedi.

        2019'da hem yerel hem de genel seçimlerin yapılacağını anımsatan Kaya, "2019 yolunda bizim liderimize bir sözümüz var. Cumhurbaşkanımıza 'asla yorulmak yok' dedik. Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Biz yorulmadan ve durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizler kapı kapı dolaşarak 2019'a hazır mısınız? 2019 yolunda sizlerle birlikte mahalle teşkilatından başlayarak hep birlikte daha fazla çalışacağız inşallah. Cumhurbaşkanımızı hep birlikte seçeceğiz." ifadelerini kullandı.

        - "Bizim davamız bu ülkenin kalkınması ve gelişmesidir"

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise "Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümünde bayrağımızı Afrin'in ortasına diken Mehmetçiğimizi tebrik ediyorum. Milletimiz, bayrağımız için hayatlarını gözlerini kırpmadan feda eden eden aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum." dedi.

        Ataş, şunları söyledi:

        "Bizim davamız bu ülkenin kalkınması ve gelişmesidir. İktidar olduğumuz günlerden bugüne kadar ülkemizin bağımsızlığı ve demokrasisinin gelişmesi için mücadele ettik. Hamdolsun. 16 yıllık iktidar döneminde başarılara hep birlikte imza attık. Milli savunmadan dış politikaya kadar rabbim bizlere nasip etti. AK Parti kadrolarından, ilçesine kadar tüm teşkilat ve mensuplarımızla tarih yazmayı Allah bize nasip etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. 2019 seçimleri ülkemizin gelecek yüzyılını şekillendirecek dönüm noktası olacaktır. 2019 seçimlerine giderken kapı kapı dolaşacağız. Çekmeköy'de seçmenlere birebir ulaşmaya mecburuz."

        İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da "Nasıl ki Türkiye'de ilk belediyecilik örneğini AK Parti ortaya koyduysa, değerli genel başkanımız Türkiye'de belediyecilikte çığır açtı. Nasıl ki 2002 yılında Türkiye'de iktidar devlet yönetiminde yeni bir çığır açtıysa inşallah 2019 yılında da yeni bir Cumhurbaşkanlığı sistemiyle de tekrar o çığırı açılması için, kapı kapı dolaşıp gece gündüz koşturmanız gerekiyor. Teşkilat olarak sizin göreviniz, mahalle mahalle kapı kapı dolaşmaktır. İnşallah 2019 yılı yeni başlangıç olacaktır. " diye konuştu.

        AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ise tarihi bir dönemden geçildiğini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Bir yandan üzerimizde oynanan oyunlar bir yandan da varmak istediğimiz hedeflerimiz var. Bize operasyon çekmeye kalkanların tuzaklarını başlarına geçirdik. Her türlü ihaneti gördük, görmeye de devam edeceğiz. Bizim adımız AK Parti, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizi yıldıramaz ve sindiremezler ve durduramazlar. 2019 yılındaki seçimler sıradan seçimler olmayacak. Bu seçimler Türkiye'nin birliğini, bütünlüğünü ve bağımsızlığını ve refahını doğrudan etkileyen seçimler olacak. Biz İstanbul teşkilatıyız, İstanbul teşkilatı varlığından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderini çıkardı. İstanbul şahlanırsa Türkiye şahlanır. İnşallah 2019 yılında yeni bir sistemle yönetilecek Türkiye'ye en güçlü selamı, İstanbul teşkilatı olarak bizler vereceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler