Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt ve Down Sendromlu Özel Sporcular Futsal Milli Takımı, Anadolu Ajansını (AA) ziyaret etti.

        AA Genel Müdür Yardımcısı Metin Mutanoğlu, Ensar Kurt'un yanı sıra antrenörler Mustafa Demirdağ ve İbrahim Acar, sporcular Birkan Dikici, Hüseyin Dinç, Ahmet Kenan, Eren Yılmaz, Cengizhan Dönmez, Sinan Kuş, Ali Topaloğlu ve yüzmede Avrupa ikinciliği bulunan İrem Öztekin'den oluşan kafileyi kabul etti.

        Teknik ekip ve sporcularla tek tek ilgilenerek, spor ve özel hayatlarıyla ilgili bilgiler alan Mutanoğlu, AA'nın her zaman özel sporcuların yanında olduğunu söyledi.

        AA'nın çalışma düzeniyle ilgili sporculara bilgilendiren Metin Mutanoğlu, "Sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyum. Down sendromlu arkadaşlarımız bizler için özel. Yaptığınız çalışmalar ve gayretiniz kayda değer." dedi.

        Anadolu Ajansının Türkiye'deki medyanın ana kaynağı olduğunu vurgulayan Mutanoğlu, "AA'nın yaklaşık bin 200 civarında habercisi var. Dünyanın neresinde olursanız olun bir yere gittiğiniz zaman yanınıza AA muhabiri mutlaka gelir. Sizlerin sportif faaliyetleri, insanlara umut oluyor. İnsanlar sizi görünce hayata daha da bağlanıyor. Sportif başarılarınız gücümüzü ikiye katlıyor ve toplumumuzu daha da birleştiriyor." diye konuştu.

        Toplum olarak bir bütün olunduğunun altını çizen Mutanoğlu, "Yakanızda taşıdığınız ay-yıldız çok kıymetli. Aynı ay-yıldız Afrin'deki askerimizin de yakasında var. Toplum olarak bir bütünüz ve siz de bu toplumun önemli bir kısmısınız. Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sportif başarılarınızın devamını diliyoruz. Anadolu Ajansı, her zaman nerede olursa olsun yanınızda." değerlendirmesinde bulundu.

        Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Ensar Kurt ise ilk kez kurulan Down Sendromlu Özel Sporcular Futsal Milli Takımı olarak Anadolu Ajansını ziyaret etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

        Kurt, 21 Mart'ın dünyada Down Sendromlular Günü olarak kutlandığını hatırlatarak, "AA Spor Servisi, tüm organizasyonlarımızda yanımızda. AA, bizlere pozitif ayrımcılık yapıyor diyebiliriz. Bu noktada yaptığımız ziyaretle sizlere teşekkür etmek istedik. Bizi kırmayıp randevu verdiğiniz için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler