Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TUNCELİ (AA) - Tunceli Cemevi ile Mameki Köprüsü'nün aydınlatıldığı bildirildi.

        Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'in girişimleriyle hayata geçirilen projelerle şehrin farklı bir soluk kazandığı belirtildi.

        Yatırımlarla şehrin çehresinin değiştiği anlatılan açıklamada, kentte hayata geçirilen en büyük projelerden ikisinin Tunceli Cemevi ve Mameki Köprüsü'nü aydınlatma projesi olduğu aktarıldı.

        Bu projelerin Valilik öncülüğünde yürütüldüğü aktarılan açıklamada, projeyle Tunceli Cemevi ile Mamaki Köprüsü'nün aydınlatıldığı belirtildi.

        Açıklamada, görüşlerine yer verilen Sonel, şunları ifade etti:

        "Cemevi, kentteki halkımız için inanışın ve ibadetin kalbi, huzurun, ibadetin ve kulluğun gönüllerde toplandığı, kalplerde biriktiği ve oradan da arşa yükselerek Yaradan ile bütünleştiği yerdir. Cemevi ve Mameki Köprüsü aydınlatılarak ibadet ve ihtişam birleştirilip halkımızın hizmetine ve beğenisine sunulmuştur. Bu proje ile Munzur'u gelin gibi süsleme çalışmaları ve hedefi, desteklenip güçlendirilmiştir. Bu güzel şehrimiz için bir hayal daha gerçek oldu. Tunceli'mize hayırlı olsun."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tunceli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tunceli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler