Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Piraziz-Giresun yolunun 21. kilometresinde (Giresun şehir geçişi hastane mevkisi) yapılan yaya üst geçidi nedeniyle 07.30-18.00 saatlerinde ulaşım her iki yönde tek şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

        Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Kaynaşlı kavşakları 11-12. kilometrelerindeki köprü çalışması nedeniyle her iki yönde sol şeritler trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma ikişer şeritten kontrollü izin veriliyor.

        Bursa Çevre Otoyolu'nun 4-9. kilometrelerindeki (Yalova-Yıldırım ayrımı) üst yapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım karşı şeritten gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

        Turgutlu-Salihli yolunun 45-48. kilometrelerinde kavşak yapım çalışmaları nedeniyle trafik bölünmüş yolun her iki istikametinde servis yoluna yönlendiriliyor.

        Konya-Karapınar yolunun 14-15. kilometrelerinde (Karapınar şehir geçişi) alt geçit köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

        Bursa-Ankara yolunun 49-53. kilometrelerinde köprü çalışmaları kapsamında Mesudiye alt geçidi inşa ediliyor. Bu nedenle yolun 25-26. kilometrelerinde ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü izin veriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler