Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Edirne-İstanbul Otoyolu'nun 14. kilometresindeki (Söğütlüdere mevkisi) sanat yapıları çalışmaları nedeniyle bir şerit trafiğe kapatıldı. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

        Erdemli-Silifke-Taşucu devlet yolunun 22-24. kilometrelerinde Kızkalesi geçişindeki köprü çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

        Ardahan-Susuz-Kars yolunun 6-8. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

        Tokat-Sivas devlet yolunun 17-18. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

        Nevşehir-Niğde yolunun 30-31. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yoluna yönlendiriliyor.

        Korkuteli-Elmalı yolu, 0-26. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşım, Korkuteli-Kızılcadağ-Öküzgözü-Elmalı güzergahından gerçekleştiriliyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler