Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURDUR (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı kapsamında yürütülen arama tarama faaliyetleri sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Piyade Er Muhittin Talha Çalışkan, Burdur'da son yolculuğuna uğurlandı.

        Askeri uçak ile Antalya'ya getirilen şehit Çalışkan'ın naaşı, karayoluyla Bucak ilçesi Atilla Mahallesi'ndeki babaevine götürüldü.

        Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı, törenin yapılacağı Hacı Ömer Ağa Camisi'ne getirildi.

        İl müftüsü Hıdır Bayrak'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, Çalışkan'ın naaşı Hacı Sarılar Şehitliği'nde toprağa verildi.

        Törene, şehidin ailesi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Bekar olan şehidin bir yıl önce sözleşmeli er olarak göreve başladığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Burdur haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Burdur Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler