Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İSTANBUL (AA) - Önceki gün vefat eden Türk basketbolunun duayen isimlerinden Cavit Altunay, son yolculuğuna uğurlanıyor.

        Galatasaray, Beşiktaş, İstanbul Üniversitesi ve İTÜ'de görev yapan Altunay için Florya'daki Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı'nda tören düzenlendi.

        Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ikinci başkanı Ahmet Şenkal, yönetim kurulu üyeleri Dinç Üner ve Ömer Cansever ile basketbol camiasından isimler katıldı.

        Mustafa Cengiz törende yaptığı konuşmada, Türk basketbolunun gelişmesinde büyük emeklerinin olduğunu belirttiği Altunay'a Allah'tan rahmet, sevenleri ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

        Cavit Altunay'ın naaşı, Ataköy 5. Kısım Camisi'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazından sonra Küçük Halkalı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler