Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, adaleti, hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi tesis etmek için yola çıktıklarını söyledi.

        Akşener, partisinin Trabzon İl Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada, İYİ Parti'nin uzun istişareler sonucu kurulduğunu belirtti.

        Milletten destek aldıklarını ifade eden Akşener, "İYİ Parti milletin, Trabzonlunun, Karadenizlinin, Güneydoğulunun emriyle kurulmuş, başına da bizleri bekçi olarak tayin etmiş bir siyasi partidir. Hamdolsun, şart olsun ki milletimizin emrinden, Cenabıhak'ın hizasından ayrılmayacağız." dedi.

        Akşener, Trabzon'a il teşkilat binasının açılışı için geldiklerini aktararak, her il teşkilatı açılışının miting gibi geçtiğini anlattı.

        Türkiye'nin geçtiği süreçler hakkında değerlendirmede bulunan ve AK Parti hükümetini eleştiren Akşener, "Adaleti, hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi tesis etmek için yola çıktık." ifadesini kullandı.

        Seçimlerde Trabzon'dan beklentisinin yüksek olduğunu vurgulayan Akşener, "Allah'ın izniyle biz hem iktidarı hem Cumhurbaşkanlığını alacağız." diye konuştu.

        Akşener, daha sonra parti binasının açılışını gerçekleştirerek, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Açılışa İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler