Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Türkiye, Multinations Gençler Yüzme Şampiyonası'nda, erkekler ve kadınlarda toplam 6 madalya kazandı.

        Türkiye Yüzme Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Avusturya'nın Graz kentinde düzenlenen şampiyonada, 100 metre serbest kadınlarda mücadele eden Selen Özbilen 56.30 ile 50 metre kelebek kadınlarda yarışan Aleyna Özkan da 27.47'lik derecesiyle altın madalyanın sahibi oldu.

        Defne Kurt, Melike Sertler, Aleyna Özkan ve Selen Özbilen'den oluşan 4x100 metre karışık kadın bayrak takımı ise 4.15.26'lık derecesiyle ilk sırada yer aldı.

        Şampiyonada 100 metre serbest erkeklerde Efe Turan 51.79, 200 metre sırtüstü kadınlarda Defne Kurt 2.21.05'lik derecesiyle, Mert Ali Satır, Demirkan Demir, Yiğit Sağlam ve Efe Turan'dan oluşan 4x100 metre karışık erkek bayrak takımı da 3.52.11'lik derecesiyle bronz madalyaya uzandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler